Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα γρήγορο spritz με ένα face mist που θα αναζωογονήσει  το κουρασμένο δέρμα το πρωί ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στην ημέρα. Τη στιγμή που απελευθερώνονται οι πρώτες σταγόνες του face mist και ακουμπούν σαν δροσοσταλίδες το πρόσωπο σου (όλα αυτά σε slow motion) είναι σαν να πατάς το reset button σε μια ζεστή και κουραστική ημέρα.

Πέρα λοιπόν από τις αναζωογονητικές τους ικανότητες, τα face mists στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ ευέλικτο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας.

Πολλά face mists περιέχουν ενυδατικά συστατικά όπως γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ, άλλα που αντιμετωπίζουν διάφορες άλλες ανησυχίες και προβλήματα όπως τη γήρανση και τη λιπαρότητα, και άλλα που παρέχουν αντιηλιακή προστασία ή ακόμα που φιξάρουν το μακιγιάζ.

Στην ερώτηση λοιπόν στο αν τα face mist είναι αποτελεσματικά, η απάντηση είναι «Ναι»! Ασυζητητί δεν μπορούν να αντικαταστήσουν στη καθημερινή μας ρουτίνα τον ορό ή την κρέμα ημέρας, αλλά μπορούν πολύ γρήγορα να δροσίσουν, να αναζωογονήσουν και να καταπραΰνουν το δέρμα. Το face mist είναι ένα πολυεργαλείο. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε το πρωί ως το πρώτο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας μετά τον καθαρισμό, ή κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αναζωογονήσετε το δέρμα σας είτε για να ρυθμίσετε το μακιγιάζ σας, αλλά ακόμα και μετά τον καθαρισμό για να προετοιμάσετε το δέρμα σας για την περιποίηση που ακολουθείτε κάθε βράδυ.

Οπότε, αν μέχρι τώρα δεν έχετε χρησιμοποιήσει face mist κάντε την χάρη στον εαυτό σας και  διαλέξτε το face mist που θα δράσει μαγικά στο πρόσωπο σας.

HYDRA BEAUTY ESSENCE MIST – CHANEL

DEWY SET SETTING SPRAY – ANASTASIA BEVERLY HILLS

HYDRATION PASSION – MOISTURIZING MIST CREAM-IN-TONER – DIEGO DALLA PALMA

Picture of HYDRATION PASSION - MOISTURIZING MIST CREAM-IN-TONER 100ML

ULTIMUNE DEFENSE REFRESH MIST – SHISEIDO

A magnified image of Defense Refresh Mist

HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST – CLARINS

LASTING PERFORMANCE SETTING SPRAY – MAX FACTOR

Picture of LASTING PERFORMANCE SETTING SPRAY

SUN SPORT FACE MIST SPF30 – LANCASTER

Comments