Beauty Diaries by Beauty Line

Το επιστημονικό τμήμα του Dior για μια ακόμη φορά επεκτείνει τα όρια της ομορφιάς και δημιουργεί την  πρώτη ενεργή αγωγή επιβράδυνσης της γήρανσης mix & match. Σήμερα η νέα γενιά δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Οι νέες γυναίκες θέλουν ορατά αποτελέσματα, άμεσα και με μεγάλη διάρκεια. Εμπνευσμένο από την προληπτική ιατρική, η νέα σειρά Capture Youth επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης πριν καν εμφανιστούν.

Ανάλαβε δράση τώρα – Χωρίς ενδοιασμούς

Η επαναστατική εξέλιξη DIOR SKIN CARE (R)EVOLUTION είναι εδώ

Μια επιλογή από τα πιο ισχυρά φυσικά συστατικά, που είναι απαλά με το δέρμα. Επαναστατικές υφές σε οικολογικά σχεδιασμένες συσκευασίες.

Περιποίηση, που συνδυάζει μια κρέμα υψηλής πρόληψης, που βοηθά στην καθυστέρηση των ορατών σημαδιών γήρανσης και 5 συμπληρωματικοί οροί, που μειώνουν τα σημάδια γήρανσης μόλις εμφανίζονται.

Προληπτική δράση,  100% εξατομικευμένος έλεγχος για την επιδερμίδα που γίνεται πιο ανθεκτική καθημερινά και εξακολουθεί να δείχνει νεανική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

AGE-DELAY ADVANCED CREME
Καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης και βοηθά το δέρμα να δείχνει νεανικό

Μια εξαιρετικά ανάλαφρη υφή, που προσφέρει τη μέγιστη άνεση και διαθέτει την υψηλότερη συγκέντρωση της αντιοξειδωτικής Iris Florentina και έναν συνδυασμό βοτάνων που διεγείρει καθημερινά την εσωτερική αντίσταση της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα κάνει το δέρμα αμέσως απαλό και λείο. Το δέρμα επανέρχεται στην καλύτερή του εκδοχή.

Με εντατική θρέψη επανασχηματίζεται και τονώνεται.

MIX & MATCH
Οροί με εξειδικευμένη στόχευση αυξάνουν στον μέγιστο βαθμό τη νεανική ομορφιά του δέρματος

____________

Ορός λάμψης THE GLOW BOOSTER
Επαναφορά της λάμψης – Βιταμίνη C

100 φορές μεγαλύτερη συμπύκνωση βιταμίνης C από τα πορτοκάλια, το Murunga Plum σε συνδυασμό με το AHA1 φωτίζει την επιδερμίδα και δρα στις ανωμαλίες της υφής του δέρματος για ορατή και αισθητή μεταμόρφωση του δέρματος.

Το όπλο κατά της κούρασης, της θαμπάδας και της ασφυξίας του δέρματος. Ένας θεμελειώδης ενεργοποιητής σε περιόδους στρες, κόπωσης και jet lag.

Ορός για σφριγηλό δέρμα THE PLUMP FILLER
PLUMP VOLUMES – HYALURONIC ACID
Επαναφορά της σφριγηλότητας – Υαλουρονικό οξύ

Τρία διαφορετικά μόρια βοτανικού υαλουρονικού οξέος για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, για βαθιά ενυδάτωση μέσα και στην επιφάνεια του δέρματος και για την επαναφορά της σφριγηλής όψης τού δέρματος.

Το πρώτο συμπύκνωμα ενυδάτωσης για γερό, σφριγηλό δέρμα και ενισχυμένη ελαστικότητα. Ιδανικό ως εντατική θεραπεία (κατά τη διάρκεια του χειμώνα) ή για την καταπολέμηση των παραγόντων του περιβάλλοντος που προκαλούν στρες (ξηρότητα, ήλιος).

Ορός για ματ αποτέλεσμα THE MATTE MAXIMIZER
Ματ αποτέλεσμα + μείωση των όρων – Λακτικό Οξύ

Ο συνδυασμός γαλακτικού οξέος, ροζ πηλού και γλυκονικού ψευδαργύρου ρυθμίζει σε βάθος την παραγωγή σμήγματος, ελέγχει την υπερβολική γυαλάδα και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Το δέρμα αποκτά ματ όψη και η εμφάνιση των πόρων ελαχιστοποιείται. Η καθημερινή λύση για ένα μεικτό δέρμα. Σβήνει τις ατέλειες, χαρίζει ματ αποτέλεσμα και βελτιώνει την απόχρωση της επιδερμίδας.

Ορός ανόρθωσης THE LIFT SCULPTOR
Δόμηση + ανόρθωση – πολυφαινόλες

 

Ένα μίγμα από  φυσικές πολυφαινόλες από πράσινο και λευκό τσάι  σε μια υφή, που διεισδύει εξαιρετικά γρήγορα και καταπολεμά την ατονία και την έλλειψη ελαστικότητας του δέρματος.

Ο συσφικτικός παράγοντας κατά της χαλάρωσης που λειτουργεί σαν δεύτερο δέρμα. Τα περιγράμμα του προσώπου ορίζεται σαφώς. Ιδανική και αποτελεσματική θεραπεία για ανόρθωση, σταθερότητα και δόμηση.

Καταπαρϋντικός ορός κατά της ερυθρότητας του δέρματος THE REDNESS SOOTHER
Απάλυνση + διόρθωση της ερυθρότητας – πεπτίδια

Πεπτίδια βαμβακιού δρουν καταπραΰνοντας και προστατεύοντας το δέρμα χαρίζοντας άμεσα άνεση στο δέρμα. Η ερυθρότητα μειώνεται αισθητά και η χροιά της επιδερμίδας ομογενοποιείται αισθητά. Η ιδανική ασπίδα άμυνας! Απαλύνει και ανακουφίζει το ερεθισμένο και ευπαθές δέρμα.

6 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ – 3 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Επιλέξτε έναν ή δύο ορούς ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος

1. Επάλληλη επίστρωση

Εφαρμόστε τον Ορό και στη συνέχεια την Κρέμα.

2. Mix & match

Αναμείξτε 2 ως 3 σταγόνες ορού απευθείας στην κρέμα.

3. Εντατική θεραπεία

Εφαρμόστε έναν ορό και στη συνέχεια την κρέμα για 30 ημέρες ως θεραπεία σε περιόδους στρες (αλλαγή εποχής / κούραση / προβλήματα δέρματος / επαναλαμβανόμενος ερεθισμός).

 

Διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Beauty Line

Comments