Το έχουμε ξαναπεί πως αυτή την Άνοιξη την περιμέναμε όσο καμία άλλη, αλλά επειδή της αξίζει..το ξαναλέμε!

Ένα από τα καλύτερα πράγματα της μετάβασης από το χειμώνα στην Άνοιξη, εκτός από τη θερμοκρασία που είναι ψηλότερη και τις μέρες που-επιτέλους-είναι μεγαλύτερες, είναι οι τάσεις του μακιγιάζ που έρχονται και εναρμονίζονται με τη φύση. Χρώματα! Ζωντάνια! Ρυθμός!

Οι φετινές τάσεις του μακιγιάζ περιστρέφονται σαν μέλισσες γύρω από τα χρώματα. Σκεφτείτε φυσικούς τόνους στο δέρμα, λαμπερές σκιές ματιών, έντονα φρύδια. Τάσεις που ευνοούν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και γίνονται ένα με τη στιγμή, colour-blocking eyes κάνουν ένα pop πίσω από τη μάσκα και μοιάζουν με πυροτεχνήματα, διασκεδαστικές τάσεις στα νύχια και πολλά άλλα.

Ας δούμε λοιπόν ποιες τάσεις πρωταγωνιστούν αυτή την άνοιξη σαν πεταλούδες σε πολύχρωμα λιβάδια.

Colorful Eyes

STONED VIBES EYESHADOW PALETTE

Τα πολύχρωμα μακιγιάζ ματιών μας δημιουργούν ένα συναίσθημα ευφορίας και ξυπνούν παιχνιδιάρικες διαθέσεις.

Bold Brows

BROW CONTOUR PRO

Η καραντίνα μας επέτρεψε να αφήσουμε τα φρύδια να γεμίσουν ώστε να μπορoύμε να τους δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και μας ταιριάζει. Filled in and defined brows are the way to go.

Retro Nails

MIRACLE GEL NAIL POLISH 240 B GIRL – SALLY HANSEN
INFINITE SHINE GALLERIA VITTORIO VIOLET – OPI

Με την ελπίδα πως το 2021 θα είναι μια πιο cool χρονιά, τα νύχια μας έρχονται να το δηλώσουν με μια διάθεση retro, sexy στροβιλίσμτα και σχήματα εμπνευσμένα από τη λατρεμένη δεκαετία των 70s, αλλά με μια εντελώς μοντέρνα και φρέσκα αίσθηση.

Sky High Lashes

HYPNÔSE DOLL EYES MASCARA – LANCÔME

Δε σηκώνει συζήτηση πως η φετινή χρονιά περιστρέφεται γύρω από τα μάτια και τις βλεφαρίδες. Όσο μακρύτερες και όσο πιο ανυψωμένες είναι τόσο πιο θεληματικό είναι και το βλέμμα σας.

Skinimalism

LES BEIGES FLUID FOUNDATION – CHANEL

Ανάμεσα στις τάσεις της φετινές άνοιξης είναι και η απρόσκοπτη επίδειξη ενός φυσικού αποτελέσματος στο πρόσωπο. Αυτή η τάση επιτρέπει στο foundation να αγκαλιάσει το δέρμα σας κάνοντας στην άκρη το υπερβολικό contouring και τα «βαριά» foundations.

Monochrome Moment

GLOW KIT – ANASTASIA BEVERLY HILLS

To no-makeup makeup δεν είναι επιλογή για αυτή τη σεζόν. Το μονόχρωμο όμως μακιγιάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανυψώσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σας εμφάνιση απαλή. Δοκιμάστε ένα προϊόν ή μια παλέτα πολλαπλών χρήσεων για να «συνδέσετε»ολόκληρο το πρόσωπο σας.

Comments