Μέχρι τώρα οι παλέτες με σκιές ματιών έβγαιναν από το συρτάρι για τις εξόδους του Σαββάτου, ή άντε να χρησιμοποιούσες ένα neutral χρώμα τις καθημερινές στο γραφείο.

Αλλά τώρα που τα outings είναι κομματάκι περιορισμένα είναι κρίμα και άδικο να τις έχουμε καταχωνιασμένες στο βάθος-βάθος του συρταριού. Νομίζω είναι η στιγμή για τις παλέτες αυτές να ξαναλάμψουν και να ξαναβγούν στο προσκήνιο, έτσι, γιατί τους αξίζει!

Η αλήθεια με το που κοιτάζεις μια παλέτα ματιών με όλα αυτά τα χρώματα κάνεις ένα μικρό ταξίδι στο Coachella, άσχετο αν δεν έχεις πάει ποτέ στην πραγματικότητα. Μικρά πυροτεχνήματα καθρεφτίζονται στα μάτια σου και σου ξυπνά η όρεξη για τρελό πάρτυ.  

Η αγορά μιας καλής παλέτας σκιών είναι μια πολύ καλή επένδυση, και θα έλεγε κανείς ισάξια μιας επένδυσης σε ένα κραγιόν που γράφει τέλεια ή ενός eyeliner που αριστοτεχνικά δημιουργεί γραμμές που θα ζήλευε και ένας αρχιτέκτονας.

Έτσι λοιπόν όταν χαρίζεις στον εαυτό σου λίγο χρώμα έστω και πάνω από τη μάσκα για μια γρήγορη επίσκεψη στο σούπερ, είτε όταν προσθέτεις λίγη ζωντάνια στο βλέμμα σου για το επόμενο Zoom meeting, η τέλεια παλέτα των ματιών είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξυπνήσει η Άνοιξη μέσα σου.

ALL ABOUT SHADOW QUADS GOING STEADY – CLINIQUE

Picture of All About Shadow Quads

LES 4 OMBRES 354 WARM MEMORIES – CHANEL

LES 4 OMBRES - makeup - 0.07OZ. - CHANEL - Default view

BACKSTAGE EYE PALETTE 003 AMBER NEUTRALS – DIOR

Picture of Dior Backstage Eye Palette

EYE COUTURE COLOUR CLUTCH SPRING SUMMER – YVES SAINT LAURENT

Picture of EYE COUTURE COLOUR CLUTCH SPRING SUMMER

LUXE METAL ROSE EYE SHADOW PALETTE – BOBBI BROWN

Picture of LUXE METAL ROSE EYE SHADOW PALETTE

NORVINA EYESHADOW PALETTE – ANASTASIA BEVERLY HILLS

Picture of NORVINA EYESHADOW PALETTE

NAKED ULTRAVIOLET EYESHADOW PALETTE – URBAN DECAY

Comments