Η Shiseido εμπνευσμένη από την ιαπωνική τέχνη και το πολιτισμό, δημιουργεί την απόλυτη συλλογή μακιγιάζ που είναι φτιαγμένη για να ενισχύσει το βλέμμα, τα χείλη και το πρόσωπo. Τη συλλογή χαρακτηρίζουν τα απίθανα χρώματα και οι απαλές υφές.

Οι επιλογές μου για μια άψογη αλλά φυσική επιδερμίδα είναι ένας συνδυασμός από 3 προϊόντα που ξεχώρισα. Αρχικά χρησιμοποιώ το αγαπημένο SHISEIDO Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation. Προσφέρει την τέλεια κάλυψη για μια ομοιόμορφη εμφάνιση στο δέρμα και το σημαντικότερο ενυδατώνει την επιδερμίδα, χάρη στο Advanced Sensing Technology. Διαρκεί όλη μέρα και παρέχει board spectrum SPF 20.

Το δεύτερο προϊόν που ξεχώρισα είναι το InnerGlow CheekPowder σε απόχρωση 03-Floating Rose, που διαρκεί πάνω από 8 ώρες. Είναι ένα πρωτοποριακό ρουζ σε μορφή πούδρας που δίνει χρώμα, λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Το τρίτο προϊόν που χρησιμοποίησα είναι η φανταστική παλέτα σκιών, Essentialist Eye Palette Hanatsubaki στις αποχρώσεις Street Nightlife 06.

Με αυτά τα απλά βήματα και τα υπέροχα προϊόντα της Shiseido, μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο φωτεινό no-makeup look, το οποίο λατρεύω για το καλοκαίρι!

Kisses xx

Rafaela Neokleous

Comments