Εάν ρωτήσεις μια γυναίκα τι είναι το βασικό στοιχείο της θηλυκότητας της η πιο συχνή απάντηση που θα πάρεις είναι τα μαλλιά της. Παρόλα αυτά, οι περισσότερες από εμάς τα ταλαιπωρούμε συχνά και ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιρού λόγω των πολλών ωρών που βρισκόμαστε στον ήλιο αλλά και από την υγρασία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα πρέπει να τα φροντίζουμε ακόμη περισσότερο.

Επομένως, για έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά, πρέπει να φροντίσουμε για τη σωστή ενυδάτωσή τους! Πως θα το καταφέρουμε αυτό; Με τα προϊόντα Marlies Möller Vegan Pure Beauty Shampoo & Leave-In Conditioner. Περιέχουν εκχυλίσματα λεμονόχορτου και λευκού τσαγιού ενώ παράλληλα συνοδεύονται με ένα αναζωογονητικό άρωμα ασβέστη, γκρέιπφρουτ και άνθη osmanthus. Τα μαλλιά μυρίζουν υπέροχα, ενώ ταυτόχρονα οι φυσικές ουσίες ενισχύουν τα μαλλιά χαρίζοντας μια αίσθηση υπέροχης φρεσκάδας.

Όσο για την υγρασία, το μυστικό βρίσκετε στο SteamPod που είναι ένα επαγγελματικό σίδερο ατμού. Το Steampod με τον απαλό ατμό του μεταμορφώνει τα μαλλιά στο πι και φι. Bye bye φριζάρισμα, hello healthy hair! Είναι ο ιδανικός σύντροφος ομορφιάς για γρήγορο και εύκολο styling ενώ παράλληλα διατηρεί την υγεία και το χρώμα της τρίχας ζωντανό.

Περιμένω να τα δοκιμάσεις και να μου πεις τα σχόλια σου.

Until next time, keep shinning.

Nasia

Comments