Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για τις βλεφαρίδες μας καθώς στις 19/2 γιορτάζουμε το National Lash Day! Οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που καθορίζουν το σαγηνευτικό βλέμμα μιας γυναίκας . Γνωρίζατε ότι για κάθε τύπο βλεφαρίδας θα πρέπει να επιλέξουμε τα καταλληλά προϊόντα ώστε να έχουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε;

  1. Βρίσκεστε στην κατηγορία γυναικών που έχουν κοντές βλεφαρίδες;

Αρχικά, χρησιμοποιήστε το ειδικό ψαλιδάκι σε καθημερινή βάση και επιλέξτε μάσκαρα με βουρτσάκι σιλικόνης. Οι μικρές ακίδες του αγκαλιάζουν τη βλεφαρίδα και χτίζουν τον όγκο ρίζα-άκρη, ενώ παράλληλα χτενίζουν και διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες.

Chanel Le Volume Révolution de Chanel: xάρη στο καινοτόμο πατενταρισμένο βουρτσάκι, δημιουργεί απίστευτο όγκο χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες.

Αν πάλι προτιμάτε  βουρτσάκι με τρίχα τότε η Diorshow Mascara είναι δοκιμασμένη σε backstage. Είναι εμπλουτισμένη με μικροΐνες και πρωτεΐνες μεταξιού που δημιουργούν τέτοιο αποτέλεσμα μήκους σαν να φοράτε lash extensions. 

L’Oréal Paris volume million lashes mascara Χάρη στο ευέλικτο βουρτσάκι με τις εύκαμπτες τρίχες, καλύπτει κάθε βλεφαρίδα με μαύρη χρωστική και παράλληλα τις επιμηκύνει αισθητά. Ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτές και κοντές βλεφαρίδες έχετε εκ φύσεως, με αυτή τη μάσκαρα θα είναι πάντα απόλυτα μαύρες και τέλεια μακριές.

2. Βρίσκεστε στην κατηγορία γυναικών που έχουν αραιές – λεπτές βλεφαρίδες;

 Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να εφαρμόσετε την τεχνική για πυκνές βλεφαρίδες. Οι πιο κάτω μάσκαρες θα βοηθήσουν στο να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες.

  • Lancôme – Hypnôse Drama Μάσκαρα που χαρίζει 14 φορές περισσότερο όγκο στην στιγμή. Το καμπυλωτό βουρτσάκι, εξασφαλίζει την καλύτερη επαφή με κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά και εγγυάται την ομοιόμορφη κατανομή της μάσκαρας.
  • Diego Dalla Palma MyToyBoy η μάσκαρα για όγκο βελτιώνει κάθε βλεφαρίδα, με φόρμουλα που δίνει μήκος και ενίσχυση. Πλούσια σε χρωστικές και μεγάλης διάρκειας, η μάσκαρα διαθέτει βουρτσάκι που δεσμεύει μία-μία τις βλεφαρίδες, χτενίζοντάς τις απαλά και τις ανασηκώνει, για πιο γεμάτο αποτέλεσμα με περισσότερο όγκο. Οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μεγάλες, πιο δυνατές και σαγηνευτικές.

3. Βρίσκεστε στην κατηγορία γυναικών οπού οι βλεφαρίδες σας είναι ίσιες και δεν κρατούν την καμπύλη;

Αν οι βλεφαρίδες σας είναι ολόισες, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να τους δημιουργήσετε καμπύλη και κυρίως να την κρατήσετε; Το μυστικό είναι το ‘’ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες’’. 

  • Ysl Effet Faux Cils Curler Mascara προσφέρει όγκο και τονίζει την καμπύλη στις βλεφαρίδες.
  • Sisley So Curl   Ανασηκώνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα ως τις άκρες, και προσφέρει όγκο και μέγιστο μήκος. Περιποιείται τις βλεφαρίδες.
  • Bourjois Mascara Volume Glamour coup foudre 03 Επιμηκύνει και καμπυλώνει υπέροχα τις βλεφαρίδες με μία κίνηση.

Comments