Όλες έχουμε ονειρευτεί να αποκτήσουμε ζουμερά, λαμπερά, απαλά και υγιή χείλη. Καιρός λοιπόν να αναδείξουμε τα δικά μας χείλη με 3 βήματα.

Πρώτο και βασικότερο!

Κάνουμε απολέπιση στα χείλη μας 1-2 φορές την εβδομάδα με ένα καλό lip scrub της αρεσκείας μας. Έτσι θα αφαιρέσουμε τα νεκρά κύτταρα που βρίσκονται συσσωρευμένα στην επιδερμίδα των χειλιών μας, θα μειωθεί η ξηρότητα και τα χείλη μας θα μοιάζουν πολύ απαλά και φρέσκα.

MAX FACTORLIP SCRUB & MOISTURE

Δεύτερο, αλλά εξίσου απαραίτητο!

Ενυδατώνουμε τα χείλη μας με ένα lip balm πρωί και βράδυ. Τα lip balms περιέχουν συνήθως βιταμίνες, έλαια και άλλα δραστικά συστατικά τα οποία θα έρθουν να ενυδατώσουν σε βάθος, να θρέψουν τα χείλη μας κάνοντάς τα ακόμα πιο απαλά, λαμπερά και λεία. Ανανεώνουμε συνεχώς μέσα στην ημέρα.

Πριν βάλουμε το κραγιόν μας, εφαρμόζουμε lip balm και μετά αφαιρούμε απαλά με ένα χαρτί και συνεχίζουμε με το κραγιόν μας.

SARA MILLERCHERRY BLOSSOM, RASPBERRY & SHEA BUTTER LIP BALM 18G

Τρίτο και πολύ σημαντικό!

Προστατεύουμε τα χείλη μας από τον ήλιο. Είναι τόσο λεπτό το δέρμα στην περιοχή των χειλιών που το κάνει ακόμη πιο ευαίσθητο και πιο εύθραυστο. Επιλέγουμε lip balms με δείκτη προστασίας και εφαρμόζουμε σίγουρα όταν είμαστε στη παραλία αλλά και επί καθημερινής βάσεως.

BOBBI BROWNLIP BALM SPF 15
Elena Demetriou

Comments