Beauty Diaries by Beauty Line

Σίγουρα θα έχεις δει τα beauty gadgets που υπόσχονται με τη χρήση τους, ένα πιο υγιές και χωρίς ατέλειες δέρμα. Στην ουσία πρόκειται για μικρές συσκευές οι οποίες μετά από εντατική χρήση στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας, την κάνουν να φαίνεται στα καλύτερα της!

Ωραία όλα αυτά θα μας πεις, αλλά που μπορείς να βρείς αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες; Λοιπόν, σου έχουμε νέα!

Στα Beauty Line μπορείς τώρα να βρεις τα μοναδικά προϊόντα της βρετανικής εταιρείας επαγγελματικών συσκευών ομορφιάς Rio – της 1ης εταιρείας στο κόσμο με πατενταρισμένες τεχνολογίες και κλινικά αποδεδειγμένη βρετανική ποιότητα. Κάθε μία από αυτές τις συσκευές έχει τη χρήση της – άλλες  βοηθούν στο βαθύτερο καθαρισμό του δέρματος και στην απολέπιση, άλλες στην πιο αποτελεσματική απορρόφηση των προϊόντων απ’ την επιδερμίδα, ενώ άλλες στη τέλεια εφαρμογή του μακιγιάζ!

Πάμε λοιπόν να δούμε ένα –ένα τα προϊόντα που σου χαρίσουν λαμπερή εμπειρία!

#1 – SONICLEANSE GLO BELLE PURE SKIN RADIANCE: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Η μαλακή βούρτσα από σιλικόνη, αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ, την επιπλέον λιπαρότητα και τους ρύπους του δέρματος. Χρησιμοποιώντας την μόνο για ένα λεπτό κάθε μέρα καθαρίζει εντατικά τους πόρους, ενισχύει τη μικροκυκλοφορία, χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις:

 1. Σε καθαρό, νωπό πρόσωπο εφάρμοσε ένα καθαριστικό προσώπου.
 2. Άναψε το Sonicleanse Glo πατώντας το κεντρικό κουμπί στο πίσω μέρος της συσκευής για 1 λεπτό.
 3. Γλίστρα τη συσκευή στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.
 4. Δούλεψε την κάθε περιοχή του προσώπου για 20 δευτερόλεπτα ξεκινώντας από το μέτωπο, μετά τη μύτη, το πιγούνι και τέλος τα μάγουλα. Απαλά και προσεκτικά με κινήσεις προς τα έξω καθάρισε την περιοχή κάτω από τα μάτια.
 5. Η συσκευή κάνει μια παύση κάθε 20 δευτερόλεπτα για να καταλάβεις πότε να μετακινηθείς στην επομένη περιοχή και κλείνει αυτόματα μετά από 2 λεπτά.
 6. Κλείσε πιέζοντας για 1 λεπτό το κεντρικό κουμπί στο πίσω μέρος της συσκευής.
 7. Καθάρισε το πρόσωπο σου με χλιαρό νερό και στέγνωσε.

#2 – FACIAL DEEP SKIN CLEANSER

Απομάκρυνε απαλά το μακιγιάζ, την υπερβολική λιπαρότητα και τους ρύπους του δέρματος με το Facial Deep Skin Cleanser. Αυτό το εργαλείο προσφέρει 5 διαφορετικά επίπεδα έντασης συμπεριλαμβανομένης της απολέπισης, μασάζ προσώπου, του στοχευμένου καθαρισμού του T-zone και θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών – ώστε να επιλέξεις τη ρύθμιση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δέρματός σου.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις:

 1. Σε καθαρό, νωπό πρόσωπο εφάρμοσε ένα καθαριστικό προσώπου.
 2. Ανάψε το Facial Deep Skin Cleanser από το κεντρικό κουμπί και αυξομείωσε την ένταση με το κουμπί + ή –
  Γλίστρα τη συσκευή στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για 1 λεπτό.
 3. Δούλεψε την κάθε περιοχή του προσώπου για 20 δευτερόλεπτα ξεκινώντας από το μέτωπο, μετά την μύτη, το πιγούνι και τέλος τα μάγουλα. Απαλά και προσεκτικά με κινήσεις προς τα έξω καθάρισε την περιοχή κάτω από τα μάτια.
 4. Σταμάτα την συσκευή  από το κεντρικό κουμπί.
 5. Καθάρισε το πρόσωπο σου με χλιαρό νερό και στέγνωσε.

#3 – SONICLEANSE GLO VIVA: ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΗΤΑΣ

Οι ηχητικές δονήσεις που στέλνει αυτή η συσκευή προκαλούν ενεργειακή θερμότητα η οποία βοηθάει επίσης στην ξεκούραση των μυών, διεγείρει την μικροκυκλοφορία και αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στο δέρμα. Επιπλέον, διαθέτει τρία επίπεδα – ένα για κάθε θεραπεία, που καθαρίζουν βαθιά τους πόρους, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και χαρίζουν λεία επιδερμίδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις:

 1. Σε καθαρό, νωπό πρόσωπο εφάρμοσε ένα καθαριστικό προσώπου.
 2. Άναψε το Sonicleanse Glo Viva από το κεντρικό κουμπί και επίλεξε τη θεραπεία που θες. Οι θεραπείες επιλέγονται πατώντας συνεχόμενα το κουμπί ενεργοποίησης. Μεταξύ κάθε θεραπείας υπάρχει μια μικρή παύση που όταν επιλέξεις την θεραπεία ανάβει και ένα διακριτικό μπλε φως. Για να επιλέξεις την επόμενη θεραπεία πάτα συνεχόμενα το κουμπί ενεργοποίησης. Τα προγράμματα επιλέγονται με την σειρά ως εξής: – Καθαρισμός (συνεχομένη δόνηση)- Καθαρισμός με θερμότητα (συνεχομένη δόνηση) – Καταπραϋντικό μασάζ με θερμότητα (διακεκομμένη δόνηση)
 3. Γλίστρα τη συσκευή στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για 1 λεπτό.
 4. Δούλεψε την κάθε περιοχή του προσώπου για 20 δευτερόλεπτα ξεκινώντας από το μέτωπο, μετά την μύτη, το πιγούνι και τέλος τα μάγουλα. Απαλά και προσεκτικά με κινήσεις προς τα έξω καθάρισε την περιοχή κάτω από τα μάτια.
 5. Σταμάτα την συσκευή  από το κεντρικό κουμπί.
 6. Καθάρισε το πρόσωπο σου με χλιαρό νερό και στέγνωσε.

#4 – SONICLEANSE PURE GLO

Χάρη στο σχήμα του και στο μέγεθός του, το Sonicleanse Pure Glo απομακρύνει τέλεια τα νεκρά κύτταρα με τη βοήθεια των μαλακών “τριχιδίων” από σιλικόνη και απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους. Επιπλέον, βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων πρόσωπού, των ορών ή των λοσιόν και συμβάλει στη μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις:

– Για καθαρισμό

 1. Σε καθαρό, νωπό πρόσωπο εφάρμοσε ένα καθαριστικό προσώπου.
 2. Δούλεψε την κάθε περιοχή του προσώπου για 20 δευτερόλεπτα ξεκινώντας από το μέτωπο, μετά τη μύτη, το πιγούνι και τέλος τα μάγουλα. Απαλά και προσεκτικά με κινήσεις προς τα έξω καθάρισε την περιοχή κάτω από τα μάτια.
 3. Καθάρισε το πρόσωπο σου με χλιαρό νερό και στέγνωσε.

– Για μασάζ προσώπου

 1. Εφάρμοσε μικρή ποσότητα ελαίου, ενυδατικής κρέμας ή κρέμας ματιού (εάν θα περιποιηθείς την περιοχή των ματιών)  στην περιοχή που θες να κάνεις τη θεραπεία.
 2. Κάνε μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις  ή κινήσεις  από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω με τη φορά της λέμφου (συνιστάται να χρησιμοποιήσεις μικρότερη ένταση δόνησης για τη περιοχή των ματιών).

#5 – BEAUTY BOOST MAKEUP BLENDER: MAKEUP BLENDED ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ

Αυτό το σφουγγαράκι με μικρο-δονήσεις εξασφαλίζει μακιγιάζ χωρίς ατέλειες. Κάνε κοψίματα και ομαλοποίησε το μακιγιάζ σου – αφού χάρη στην εξαιρετικής ακρίβειας άκρη του και τη μεγάλη του βάση, το καμουφλάρισμα των ατελειών γίνεται παιχνίδι!

Πώς να το χρησιμοποιήσεις:

 1. Βρέξε το σφουγγαράκι ελαφριά. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το σφουγγαράκι δεν θα απορροφήσει το υγρό makeup.
 2. Εισήγαγε το εργαλείο δόνησης μέσα στο σφουγγαράκι.
 3. Εφάρμοσε το υγρό σου foundation και με μικρά κτυπήματα κάνε blend με το σφουγγαράκι (χωρίς ωστόσο να το πιέζεις).
 4. Μπορείς να περάσεις το πρόσωπο όσες φορές θέλεις μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα κάλυψης.
 5. Μετά από κάθε χρήση καθάρισε το σφουγγαράκι με υγρό σαπούνι και αντικατάστησε το σφουγγαράκι κάθε 3 μήνες.

 

Comments