Μια από τις πιο ισχυρές αισθήσεις είναι η όσφρηση, διότι συνδέεται με τη μνήμη μας περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες. Για να αντιληφθούμε την αξία του αρώματος, αρκεί να σκεφτούμε πόσες φορές έχουμε συνδέσει ένα άρωμα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μια ανάμνηση, ένα μέρος ή μια φάση της ζωής μας.

Η μυρωδιά μας είναι το σήμα κατατεθέν μας, το αποτύπωμα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα μας.

Η “Juliette has a Gun” πρωτοεμφανίστηκε στην Colette, στο Παρίσι, τον Δεκέμβριο του 2006. Μια πρωτότυπη μάρκα, άνοιξε ένα καινούργιο μονοπάτι στον κόσμο των αρωμάτων. Η συλλογή αρωμάτων Juliette Has a Gun είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη Σαιξπηρική ηρωίδα, η οποία απευθύνεται στη σύγχρονη, σοφιστικέ και ασυμβίβαστη γυναίκα. Η Juliette συναρπάζει τον κόσμο χρησιμοποιώντας το “όπλο” μεταφορικά για το άρωμα, σαν σύμβολο αποπλάνησης ή ως ένα απλό αξεσουάρ εξαπάτησης. Συμβολίζει την απελευθέρωση της. Μερικές φορές έχει γεύση εκδίκησης. Αλλά γενικότερα η ιδέα εμπνεύστηκε από τον ρομαντισμό.

Αρωματοποιός

Ο Romano Ricci, εγγονός της θρυλικής σχεδιάστριας μόδας Nina Ricci, βρίσκεται πίσω από κάθε άρωμα που λανσάρει η εταιρεία, από το 2006 έως και σήμερα.

Ο Romano Ricci συνέλαβε την ιδέα κάνοντας την πράξη, με τη δημιουργία και τη σύνθεση του αρώματος Lipstick Fever.

Το Lipstick Fever είναι το νέο άρωμα εμπνευσμένο από κραγιόν και είναι ο νέος αρωματικός πειρασμός που θα λατρέψετε. Ανήκει στην οικογένεια Fruity Floral και είναι ένα άρωμα που τολμά να είναι επιθυμητό και απόλυτα θηλυκό. Επικεντρώνεται φυσικά στις ιστορικές νότες που χρησιμοποιούνται στο κραγιόν. Φέρνει στο μυαλό αρώματα πούδρας και άλλων καλλυντικών από το παρελθόν. Όλα αυτά αποτελούν μια σύγχρονη, γκουρμέ και απόλυτα θηλυκή σύνθεση.

Το μπουκάλι αναδεικνύει όλες τις διαφορετικές πλευρές του πάθους.

Νότες αρώματος:

  • Στις Νότες κορυφής έχουμε: Raspberry και Violet Absolute
  • Νότες καρδιάς: Patchouli Essence και Iris Absolute και τέλος στις
  • Νότες βάσης: την Vanilla Absolute

Λοιπόν τι λέτε;

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να φορούσατε το κραγιόν σας όχι μόνο στα χείλη, αλλά στα πιο απόκρυφα σημεία του σώματός σας; Στα σημεία του σφυγμού όπως στην βάση του λαιμού, πίσω από τα αυτιά, κάτω από το στήθος, στο μέσα μέρος του αγκώνα, στο μέσα μέρος των καρπών, στο πίσω μέρος των γονάτων και στις δύο πλευρές των αστραγάλων.

Τα σημεία του σφυγμού είναι περιοχές όπου τα αιμοφόρα αγγεία είναι πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος και η θερμοκρασία του σώματος είναι πιο ψηλή.

Η ζέστη βοηθάει την εξάτμιση και επιτρέπει στο άρωμα να αναπτύξει όλη τη μυρωδιά του.

Και να θυμάστε ότι «η χημεία του σώματος» είναι ο κύριος παράγοντας που θα προσδιορίσει αν μια μυρωδιά σας ταιριάζει.

Comments