Οι επιστήμονες της Lancaster διευρύνουν την οικογένεια των προϊόντων 365 με δύο νέες, εκπληκτικές φόρμουλες, για ολοκληρωμένη περιποίηση 365 ημερών!

Υπάρχουν κάποιες σειρές που είναι αξεπέραστες έστω κι αν έχουν περάσει πάνω από μία δεκαετία από τότε που παρουσιάστηκαν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η σειρά 365 της Lancaster. Εστιάζοντας στην επιστήμη της επιγενετικής, απευθύνθηκε στην αποκατάσταση του DNA για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης όλο το χρόνο και το 2003 παρουσίασε τον ορό 365 Cellular Elixir. Για πρώτη φορά με το 365 Cellular Elixir serum παρουσιάστηκε μια ολοκληρωμένη στρατηγική καταπολέμησης της πρόωρης γήρανσης, 365 ημέρες το χρόνο. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία συνέχισε να εμπλουτίζεται από τότε, με αποτέλεσμα το 2015 να παρουσιάζεται ένα βελτιωμένο serum με δράση σε επιγενετικό επίπεδο.

Σήμερα, η Lancaster κάνει ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά και υποδεχόμαστε δύο νέα προϊόντα, την κρέμα ημέρας 365 day cream, με αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 15 και ένα ενεργό συστατικό κατά της μόλυνσης, τον καρπό των πιο πρόσφατων επιτευγμάτων σε επίπεδο αποκατάστασης του DNA και την κρέμα 365 rich day cream για ακόμη πιο ολοκληρωμένη περιποίηση κάθε πρωί.

Για πρώτη φορά θα χαρούμε τα αποτελέσματα της απαράμιλλης τεχνολογίας Full Light, ειδικά σχεδιασμένης για να προστατεύει και να θωρακίζει την επιδερμίδα από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις και επαναφέρει τη λάμψη της για να επιμηκύνει τη νεανική μας εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

1.  Αποκατάσταση DNA

     Καθημερινά η επιδερμίδα παλεύει ενάντια στο φυσικό φως, τις ηλιακές ακτίνες UV, το στρες και τη μόλυνση. Το DNA φθείρεται και αδυνατεί να λειτουργήσει. Προκειμένου να το αποκαταστήσουν, οι επιστήμονες της Lancaster ανέπτυξαν έναν φυσικό, ενεργό συστατικό, προϊόν βιοτεχνολογίας, που ενεργοποιεί και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης του DNA.

2.  Προστασία DNA

     Από τους καλύτερους παίκτες στο πεδίο της αντηλιακής προστασίας, η Lancaster διαβαίνει ένα νέο κατώφλι. Έτσι οι κρέμες 365 day cream και rich day cream έχουν εμπλουτιστεί με το σύμπλεγμα  Full Light, αποτελούμενο από οργανικά φίλτρα, μεταλλικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, που απορροφούν, αντανακλούν και εξουδετερώνουν όλο το ηλιακό φάσμα.  Επιπλέον δώρο, αυτές οι δύο φόρμουλες περιέχουν ένα φυσικό αντιοξειδωτικό ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της μόλυνσης στην επιδερμίδα.

 Επίσης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη φθορά από τη μόλυνση και τις ακτίνες UV, οι δύο νέες κρέμες περιλαμβάνουν το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα RPF (φλούδα από πικρό πορτοκάλι, αγγελική, πράσινο τσάι, πράσινος καφές και πονγκάμια), εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από ρόδι και κεράσι. Αυτός ο συνδυασμός από τεχνολογίες και συστατικά δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στην επιφάνεια της επιδερμίδας, που προστατεύει τον γενετικό κώδικα από πρόσθετη φθορά.

3.  Διατήρηση της νεανικής εμφάνισης της επιδερμίδας

Οι επιστήμονες της Lancaster θεωρούνται πλέον πρωτοπόροι στην επιγενετική – την εκ βαθέων μελέτη της επίδρασης του περιβάλλοντος στην έκφραση των γονιδίων – αφού από το Σεπτέμβριο του 2015 προσέθεσαν στα προϊόντα ένα μοναδικό συνδυασμό από συστατικά ικανά να ελέγξουν το επιγένομα (το σύστημα που ρυθμίζει την έκφραση των γονιδίων). Αποτελούμενο από κόκκινο ρύζι Ιμαλάϊων, εκχύλισμα από κόκκινο κρασί και μπανάνα, αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα καταπολεμά τους παράγοντες που έχουν αναγνωριστεί μέχρι σήμερα ότι παραποιούν την έκφραση του γενετικού κώδικα.

Ποια είναι η αίσθηση της;

Με ένα διακριτικό άρωμα από λουλούδια και κόκκινο μούρο και οι δύο κρέμες δίνουν μία ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας.

Πως χρησιμοποιείται;

Όπως λέει και το όνομα της, κάθε πρωί 365 ημέρες το χρόνο, σε καθαρή επιδερμίδα. Για καλύτερα αποτελέσματα η κρέμα 365 Skin Repair cream εφαρμόζεται μετά από τον ορό 365 Skin Repair serum. Αφού εφαρμοστεί μετά από το serum, η κρέμα θα ενισχύσει την αντιγηραντική της δράση. Μια διπλή στρατηγική με διπλή απόδοση, τόσο ως προς τη λάμψη όσο και ως προς την ανανέωση της επιδερμίδας!

Beauty Diaries by Beauty Line - Lancaster Skin Repair

Η ολοκληρωμένη σειρά Skin Repair

Comments