Πόσες φορές πλησίασες στον καθρέφτη, και όταν λέμε πλησίασες εννοούμε τόσο πολύ σε σημείο που άρχισες να βρίσκεις μικρές ατέλειες, πρήξιμο, στίγματα και λεπτές γραμμές; Προσωπικά…πολλές! Και η πρώτη μου αντίδραση είναι….face mask!!

Είναι γεγονός πως καθώς μεγαλώνουμε, το κολλαγόνο μας μειώνεται και έτσι το δέρμα μας αρχίζει να χάνει τη σφρηγιλότητα του. Η ρύπανση του περιβάλλοντος, το άγχος, η έλλειψη ύπνου και καμιά φορά η παράλειψη μας να καθαρίσουμε με προσοχή το πρόσωπο μας μπορούν να κάνουν το δέρμα να φαίνεται και να αισθάνεται παραμελημένο.

Αλλά έχω καλά νέα για εσάς! Υπάρχουν στην αγορά πολλές και πολύ καλές μάσκες που ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος σας μπορούν να ενυδατώσουν, να καθαρίσουν το πρόσωπο αλλά και να επισκευάσουν τα κύτταρα του.

Πέραν όμως από τη φροντίδα του προσώπου μας, πρέπει να είμαστε επιμελείς και με την περιποίηση των χεριών μας. Ειδικότερα τώρα με τη συνεχή χρήση των αντισηπτικών και το κρύο του χειμώνα τα χέρια μας ξηραίνονται και σκάνε. Για την φροντίδα τους λοιπόν υπάρχουν πλέον και μάσκες για τα χέρια.

Για να κρατήσουμε το δέρμα σε εγρήγορση, καθαρό και επιμελημένο, εισηγούμαι ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα εφαρμογής μασκών που εκτός αυτών θα μας βοηθήσει να μπούμε σε μια ρουτίνα!

ΔΕΥΤΕΡΑ / REPAIR MASK

ABSOLUTE SKIN RECOVERY ANT-FATIQUE MASK – ORLANE

ΤΡΙΤΗ / ANTI-AGING MASK

BLACK ROSE CREAM MASK – SISLEY

Picture of Black Rose Cream Mask 60ml

ΤΕΤΑΡΤΗ / SCRUB MASK

BLACK SECRET PURIFYING SCRUB TO MASK – DIEGO DALLA PALMA

Picture of BLACK SECRET PURIFYING SCRUB TO MASK 75ML

ΠΕΜΠΤΗ / HYDRATING MASK

HYDRA BEAUTY MASQUE DE NUIT AU CAMÉLIA – CHANEL

Hydra Beauty Masque De Nuit Au Camélia - skincare - 3.4FL. OZ. - CHANEL - Default view

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / LIP MASK

FLASHPATCH LIP GELS – PATCHOLOGY

Picture of Patchology FlashPatch Lip Gels (single sachet)

ΣΑΒΒΑΤΟ / BRIGHTENING MASK

FLASHMUD™ BRIGHTENING TREATMENT – GLAM GLOW

ΚΥΡΙΑΚΗ / HAND GLOVES

ADVANCED SOFTENING GLOVES – OPI

Picture of Advanced Softening Gloves

Comments