Ένα φρέσκο μανικιούρ είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσουμε μια μικρή πινελιά στο γενικό σύνολο της εμφάνισης μας και αφού είμαστε αρκετοί όσοι κάνουμε nail contact, before eye contact, πάμε να δούμε τα New Nail Trends αφού με την γκάμα χρωμάτων της OPI έχω ανακαλύψει τα δικά μου αγαπημένα χρώματα για το φετινό χειμώνα και εννοείται θα στις πω για να είσαι και εσύ always in fashion.

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά;

Nice and Neutral

Εάν υπάρχει μια τάση νυχιών που θα λατρεύουμε πάντα και είναι πάντα in fashion, αυτή δεν είναι άλλη από τα παστέλ νύχια. Από το απαλό γυαλιστερό ροζ – ακριβώς όπως το δέρμα, στο σχεδόν γκρι γυμνό μανικιούρ και τις ματ μπλε απαλές αποχρώσεις, που δίνουν στα χέρια μας την απαραίτητη κομψότητα οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Μερικοί δικοί μου αγαπημένοι κωδικοί:

 Bubble bath, Less is Norse, Taupe-less Beach

Less is norse – OPI

Δείτε όλη τη σειρά εδώ.

Go for Greenish

Πειραματιστείτε με διαφορετικές υφές και αποχρώσεις του πράσινου. Σκούρο πράσινο, ακόμα και σε μπαλαριινέ σχήμα, ή ακόμη και σε ματ απόχρωση. Το αποτέλεσμα μπορεί να σε εντυπωσιάσει!

Things I’ve seen in Aber-Green, Suzi – The first lady of nails

Purple rain, purple rain (όπως λέει και γνωστό άσμα)

Ένα icy  μωβ θα φανεί φανταστικό αφού ταιριάζει απόλυτα με την κρύα, τσουχτερή ατμόσφαιρα του χειμώνα. Θα σας έλεγα να τολμήσετε επίσης και ένα fade out στην κορυφή.

Nice Set of Pipes

And I go back to black

Last but not least, θα έλεγα ότι ο μόνος λόγος που αποδέχομαι το χειμώνα θα ήταν επειδή θεωρείται “νόμιμο“ να έχω για πάντα το μαύρο χρώμα στα νύχια μου. Γι αυτό και δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα των αγαπημένων μου μανικιούρ.

Είναι γνωστό άλλωστε πως ένα όμορφο μανικιούρ μπορεί από μόνο του να ανανεώσει την διάθεσή μας! Και επειδή I always got your back, εκτός από τα αγαπημένα μου μανικιούρ θα σου προτίνω να δοκιμάσεις και αυτά τα μαγικά γαντάκια Advanced Softening Gloves και το Nail & Cuticle Oil που βοηθάνε στην ενυδάτωση και την ενδυνάμωση των νυχιών. Trust me your hands will thank you forever!

Περιμένω τα δικά σου αγαπημένα!

P.S. Always take care of YOU from head to toe and everything in between.

Until next time, keep shining!

Nasia

Comments