Γνωρίζετε πόσο obsessed είμαι με τα πινέλα μακιγιάζ μου. Ψάχνοντας λοιπόν να βρω τα απαραίτητα που πρέπει να έχει μια κοπέλα στο νεσεσέρ της, ανακάλυψα την σειρά Beter Elite, η οποία έχει άπειρες επιλογές για κάθε σημείο του προσώπου και για κάθε τεχνική. Το καλύτερο όμως;  Έχω βρει ένα Make up Brushes Kit το οποίο περιέχει τα 6 πιο σημαντικά, συνοδευόμενα σε ένα όμορφο τσαντάκι για να το κουβαλάς παντού. Πάμε να τα δούμε;

12 Double brush shader. Ένα πινέλο διπλής λειτουργίας, όπου στη μια άκρια υπάρχει ένα φαρδύ πινέλο για σκιές και στην άλλη ένα λίγο πιο χοντρό που βοηθάει σε τυχόν διορθώσεις που μπορεί να χρειάζονται στο μακιγιάζ. 

14 Eyebrow and Eyelash brush angled. Ένα διπλό πινέλο που έχει στην μια άκρια ένα βουρτσάκι με γωνία για το σχηματισμό των φρυδιών και από την άλλη ένα spiral βουρτσάκι για τον διαχωρισμό τους.

23 Medium base brush. Ένα πινέλο κατάλληλο για όλους τους τύπους υγρών μακιγιάζ ή  ακόμη μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για να απλώσεις την μάσκα προσώπου σου.

31 precision blush brush. Ένα πινέλα που έχει γωνιακό σχήμα και βοηθάει τέλεια στο σχηματισμό της γραμμή των ζυγωματικών, ενώ είναι επίσης ιδανική για το highlighting στη γέφυρα της μύτης και του πηγουνιού.

44 Precision powder brush. Ένα επίπεδο πινέλο και παράλληλα αιχμηρό, με εύκαμπτη άκρη που βοηθάει στην ακριβή εφαρμογή της πούδρας στο πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος.

52 Medium correction brush. Ένα ειδικό πινέλο για την κάλυψη ατελειών, ιδανικό για την εφαρμογή του concealer.

Electronic Make Up Brush Cleaner

Και δεν τελειώνει εδώ σου έχω και κάτι καλύτερο. Το Electronic Make Up Brush Cleaner που με τη βοήθεια του, πολύ απλά και γρήγορα, θα έχεις καθαρά και στεγνά πινέλα στο πι και φι! Ναι ναι, ούτε εγώ το πίστευα μέχρι που το δοκίμασα. Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου, αφού έπλενα τα πινέλα μακιγιάζ μου να μην μπορώ να τα ξαναχρησιμοποιήσω μέχρι να στεγνώσουν, πόσο μάλλον τα χοντρά και μεγάλα πινέλα που ήθελαν 2 μέρες για να στεγνώσουν εντελώς. Τώρα πια αυτό δεν είναι πρόβλημα.  

Είμαι σίγουρη θα τα λατρέψεις γιατί και εμένα έχουν γίνει τα αγαπημένα μου.

Until next time, keep shinning!

Nasia

Comments