Σκεφτείτε αυτό το σενάριο: Είστε στο σπίτι σε status Work From Home, το πρωί ξυπνήσατε λίγο moody και δεν μπήκατε καν στον κόπο να βγάλετε τις πιτζάμες και σε 2 λεπτά έχετε Zoom meeting. 😨 Τρέχετε γρήγορα στη γκαρνταρόμπα σας και βάζετε στα γρήγορα μια μπλούζα που βρήκατε μπροστά σας, πιάνετε τα μαλλιά αλογοουρά και σας μένει 1 λεπτό για να διαλέξετε τι έχει προτεραιότητα: να βάλετε κραγιόν, blush ή μάσκαρα.

Κάναμε αυτή την ερώτηση εδώ στην ομάδα μας στο Beauty Line και η απάντηση ήταν ομόφωνη: μάσκαρα!! Το blush σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να αντικατασταθεί με μικρά τσιμπηματάκια στα μάγουλα, και το κραγιόν ή καλύτερα ένα ενυδατικό balm μπορεί να εφαρμοστεί αυτά τα 3 δευτερόλεπτα μέχρι να ενωθείτε στη σύσκεψη.

Έτσι λοιπόν, μετά από αυτό το γρήγορο poll, ρωτήσαμε την ομάδα μας ποιες είναι οι αγαπημένες τους μάσκαρες, οπότε και σας τις παρουσιάζουμε!

ControlledChaos MascaraInk – Shiseido

CIGLIONE MASCARA – DIEGO DALLA PALMA

SO VOLUME – SISLEY

Picture of SO VOLUME MASCARA

LASH BAG – ANASTASIA BEVERLY HILLS

SUMPTUOUS EXTREMELASH MULTIPLYING VOLUME MASCARA –  ESTEE LAUDER

Picture of Sumptuous ExtremeLash Multiplying Volume Mascara

LE VOLUME DE CHANEL MASCARA – CHANEL

Πριν σας αποχαιρετίσουμε θα θέλαμε να μοιραστούμε κάποια tips μαζί σας για να αξιοποιείτε τις αγαπημένες σας μάσκαρες στο έπακρον.

Tip 1

Για να διαρκέσει μια μάσκαρα όσο το δυνατόν περισσότερο, αποφύγετε την επανελειμένη διείσδυση του ραβδιού στο σωλήνα – επιτρέπει στον αέρα να εισέλθει στη φόρμουλα, η οποία την προκαλεί να στεγνώσει.

Tip 2

Κάθε μάσκαρα προσφέρει ένα διαφορετικό φινίρισμα, οπότε μην φοβάστε να στρώσετε δύο διαφορετικές μάσκαρες για μια τέλεια εμφάνιση.

Tip 3

Για επιπλέον όγκο, απλώστε μάσκαρα στο μπροστινό μέρος των βλεφαρίδων σας με τον συνηθισμένο τρόπο – στη συνέχεια, τραβήξτε το ραβδί πάνω από το πίσω μέρος των βλεφαρίδων σας.

Comments