Αν υπάρχει μια skincare κρέμα για της οποίας τη σημαντικότητα πλέκονται εγκώμια όλο το χρόνο είναι η αντιηλιακή! Είναι must-must όλο το χρόνο, ακόμα και όταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα, αλλά για να λέμε την αλήθεια την τιμητική της την έχει το καλοκαίρι.

Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που διανοείται να ξεμυτίσει το καλοκαίρι χωρίς αντιηλιακή προστασία, και αν υπάρχει είναι σαν να πηγαίνει για σκι στις Ελβετικές Άλπεις με μαγιό, και να σου το κρυοπάγημα.

Η έκθεση σε υπεριώδεις ακτίνες (UV) είναι τόσο βλαβερή, όσο και η κακή διατροφή. Γνωρίζουμε όλοι πως η μη χρήση αντιηλιακής προστασίας είναι πολύ βλαβερή για την επιδερμίδα. Και επειδή η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως πάμε άλλη μια με το τι μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος στο δέρμα μας: υπερχρωματισμό, φλεγμονή και λεπτές γραμμές. Επομένως, η εύρεση ενός καλού αντηλιακού είναι απαραίτητη.

Για αρχή το SPF της αντιηλιακής κρέμας πρέπει να είναι τουλάχιστον 30, πρόκειται για μια επαρκή ποσότητα προστασίας ώστε να συντελεί στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων του ηλιακού φωτός. Επίσης, όταν βρισκόμαστε σε απευθείας έκθεση στον ήλιο, βλέπε θάλασσα, πισίνα κτλ, πρέπει να επαναλαμβάνομε την επάλειψη μας με αντιηλιακό τουλάχιστον κάθε 2 ώρες.

Με τους ρυθμούς που κινείται και αναπτύσσεται η τεχνολογία των καλλυντικών προϊόντων, η νέα γενιά αντιηλιακών με φόρμουλες νέου επιπέδου προσδίδει επιπλέον πλεονεκτήματα, πέραν της προστασίας, όπως ενυδάτωση και ιριδίζουσα λάμψη.

Έτσι ότι φόρμουλα και να επιλέξετε, η ουσία πρέπει να είναι μια. Το αντιηλιακό να λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Επομένως, διαλέξαμε για εσάς αγαπημένες αντιηλιακές κρέμες με φόρμουλες που γλιστρούν ονειρικά στο πρόσωπο, δεν αλλοιώνουν το μακιγιάζ, δουλεύουν άψογα σε όλους τους τύπους δέρματος και το κυριότερο σας προστατεύουν!

UV ESSENTIEL SPF 50 – CHANEL

LANCASTER SUN COMFORTING CREAM FOR FACE – LANCASTER

Picture of LANCASTER SUN  COMFORTING CREAM FOR FACE SPF 50

CELLULAR SWISS UV PROTECTION VEIL SPF50 – LA PRAIRIE

CLEAR STICK UV PROTECTOR WETFORCE SPF 50+ – SHISEIDO

PROTECTIVE CREAM SPF50 – DIEGO DALLA PALMA

FACE CREAM SPF40 – CLINIQUE

CREME SOLAIRE DRY TOUCH SPF 30 – BIOTHERM

Picture of CREME SOLAIRE DRY TOUCH  SPF 30

PERFECTIONIST PRO MULTI-DEFENSE UV FLUID SPF 45 – ESTEE LAUDER

Picture of Perfectionist Pro Multi-Defense UV Fluid SPF 45

Comments