Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Essential Εnergy της Shiseido, είναι μια σειρά που αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία και προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση. Μια αναζωογονητική σειρά η οποία προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση καθώς φορτίζει άμεσα το δέρμα με ενέργεια.

Essential Energy Day Cream SPF 20

Προσφέρει ενυδάτωση για να προλάβει τις γραμμές που δημιουργούνται από την αφυδάτωση και προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικές επιθέσεις όπως η οξείδωση, οι ακτίνες UV, και τους ρύπους.

Essential Energy Eye Definer 15ml

Χάρη στην βραβευμένη τεχνολογία Reneura Technology επιταχύνει την ανταπόκριση του δέρματός στα προϊόντα περιποίηση της επιδερμίδας για πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Essential Energy Moisturizing Gel Cream

Η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή και με περισσότερη ζωντάνια. Οι λεπτές γραμμές που προκαλούνται στο δέρμα από ξηρότητα μειώνονται ορατά και το δέρμα αισθάνεται γεμάτο ενέργεια.

Energy Moisturizing Face Cream

Όπως όλα τα προϊόντα της Shiseido, έτσι και η σειρά Essential Εnergy δεν περιέχει συντηρητικά (parabens), ορυκτά ελαία 9 (mineral oil), η φόρμουλα τους δεν μπλοκάρει τους πόρους (Noncomedogenic) και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Comments