Το λαμπερό, υπέροχο δέρμα και η νεανική όψη είναι επιθυμία όλων μας.

Το μυστικό ξέρετε ποιο είναι; Όσο περνάει από το χέρι μας, κάνουμε ότι μπορούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Πως θα το πετύχουμε αυτό;

1. Καθαρίζουμε πρωί και βράδυ το πρόσωπό μας με ένα σαπούνι καθαρισμού. Αυτό θα απομακρύνει όλους τους ρύπους και τις ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευθεί στο δέρμα μας αλλά παρόλα αυτά δεν είναι ορατά.

2. Χρησιμοποιούμε πάντα μια τονωτική λοσιόν μετά τον καθαρισμό μας. Θα απομακρύνει τυχόν υπολείμματα, θα εξισορροπήσει το pH του δέρματος και θα το τονώσει προετοιμάζοντας το για τα υπόλοιπα προϊόντα που ακολουθούν.

3. Ένας καλός ορός, θα ενισχύσει σε μέγιστο βαθμό την περιποίηση προσώπου. Οι οροί διεισδύουν πιο βαθιά από την κρέμα και έχουν πιο συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά.

4. Ενυδατωνόμαστε! Πίνουμε άφθονο νερό και βάζουμε πρωί και βράδυ μια ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τον τύπο δέρματος μας.

5. Δεν ξεχνάμε την αντηλιακή κρέμα! Η ηλιακή ακτινοβολία είναι από τις κύριες αιτίες πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

6. Μία με δύο φορές την εβδομάδα κάνουμε απολέπιση στην επιδερμίδα μας. Η απολέπιση θα καθαρίσει σε βάθος και θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα αναζωογονημένο και λαμπερό.

7. Περιορίζουμε τις έντονες εκφράσεις. Οι πρώτες γραμμές που εμφανίζονται είναι συνήθως γραμμές έκφρασης!

8. Κάνουμε ένα όμορφο και υγιή ύπνο. Πίνουμε ένα χαλαρωτικό τσάι πριν πάμε για ύπνο, αφήνουμε το κινητό στην άκρη και ξεχνάμε οτιδήποτε μας απασχολεί. Κάνουμε όμορφες σκέψεις για το μέλλον ή θυμόμαστε μια ωραία ανάμνηση.

9. Γυμναζόμαστε. Οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, τονώνει, αναζωογονεί και ηρεμεί! Πηγαίνουμε για μια βόλτα έξω ή κάνουμε ασκήσεις και yoga στο σπίτι.

Comments